Benvinguts // Welcome!

Hola a tots,

doncs sí, al final m'he decidit i he obert un blog perquè aneu seguint el meu treball fotogràfic. Espero que us agradi!

Hello to everybody,

finally I have decided to create a blog to follow my photo work. Hope you like it!

19/3/14

PARC DE LA CIUTADELLA-BCN/ CIUTADELLA PARK (PART 3)





Los pequeños detalles, que los paseantes del parque no se fijan, unos porque no son observadores de por sí, otros porque están en sus propios pensamientos y no ven más allá de su realidad.
En un día primaveral donde las piedras hablan por sí solas, las margaritas abren sus pétalos al resplandor del cielo. Y...como curiosidad, una bicicleta con su traje de lana para que no pase frío...es lo bueno de perderse de vez en cuando por Barcelona..se llega a ver de todo!

Els petits detalls, el que la gent passeja pel parc i no s'hi fixen, uns perque no són observadors i d'altres perquè estan tant inmersos en els seus propis pensaments que no veuen res més enllà de la seva pròpia realitat.
En un dia primaveral on les pedres parlen per si soles, les margarides obren els seus pètals al cel que resplandeix. I ...com a curiositat, una bicicleta amb el seu vestit de llana perquè no passi fred...és lo bo de perdre`s de vegades per Barcelona...s'arriba a veure de tot!!

The little details, that sometimes walkers do not pay attention to them, some of them because they do not watch anything, anothers because they only think about themselves and cannot see the reality.
It's a spring day, where stones are talking themselves, daisies open their heart to the sky. And...a strange thing, a cicle with a wooden suit so that it can be warm...Sometimes it is funny to be lost in the city of Barcelona...you can see anything!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario