Benvinguts // Welcome!

Hola a tots,

doncs sí, al final m'he decidit i he obert un blog perquè aneu seguint el meu treball fotogràfic. Espero que us agradi!

Hello to everybody,

finally I have decided to create a blog to follow my photo work. Hope you like it!

15/4/14

LUCES DE BARCELONA // LIGHTS OF BARCELONA






La gente de la gran ciudad nunca miran hacia arriba, a no ser que llueva, y aun así van mirando al suelo. Yo siempre miro hacia arriba, al cielo, a las fachadas, y esta vez...a las farolas. En menos de 500mts me encontré una gran variedad de farolas. Es curioso, nadie se fija en eso y se pueden ver desde clasicas a modernas, de sirenas y dragones, y con flores colgando, para decirnos que la primavera está aquí. Miremos hacia el cielo, no siempre se veran nubes, palomas, el Sol, un poco antes podremos ver lo que el hombre ha forjado y nadie presta atención.
 
La gent de la gran ciutat mai miren amunt, a no ser que plogui, i tot i amb això sempre els veus mirant al terra. Jo sempre miro amunt, al cel, a les façanes, i aquesta vegada...als fanals. En menys de 500 metres em vaig trobar amb una gran varietat de fanals. És curiós, ningú es fixa amb això i en canvi es poden veure desde fanals clàssics a moderns, de sirenes i dracs, amb flors penjant, per dir-nos que la primavera ja és aquí. Mirem cap al cel, no sempre es veuran núvols, coloms o el Sol...una mica abans podrem veure el que l'home ha forjat i que ningú presta atenció.
 
People from the Big City don't never look up, even if its raining, they always look on the floor. I am always looking up, the sky, buildings, and this time... street lamps. I could find in around 500 mts a big variety of street lamps. It's funny, nobody takes care of it and otherwise you can find them classical ones, mermaids, dragons, and flowers near them, showing us that spring time has come. Let's look up, you will not always see clouds, birds, the Sun, before them you can see what man has created with his hands and nobody pays attention about it.

No hay comentarios:

Publicar un comentario