Benvinguts // Welcome!

Hola a tots,

doncs sí, al final m'he decidit i he obert un blog perquè aneu seguint el meu treball fotogràfic. Espero que us agradi!

Hello to everybody,

finally I have decided to create a blog to follow my photo work. Hope you like it!

11/9/09

INSTANTÀNEES// PHOTO LIFE





















Un dels meus fotògrafs preferits és Henri Cartier-Bresson. Les seves instantànees són reconegudes arreu del món i encara que jo no li arribo a la sola de la sabata, aquest és un intent que vaig fer fa un temps a Barcelona, al voltant de la Catedral. Són fotografies fetes amb càmara reflex en pel.lícula B/N PLUS X.

Un de mes photographes préférés est Henri Cartier-Bresson. Ses photos sont reconnues autour du monde et il fait longtemps j'avais essayé de faire ce type de photos à Barcelone, autour de la Cathédrale.

One of my favourites photographers is Henri Cartier-Bresson. His shoots are well-known around the world and although I'm a little ant near this big elephant, I tried once in Barcelona, near the Cathedral. Black and white pics made by a reflex camera.

Uno de mis fotógrafos preferidos es Henri Cartier-Bresson. Sus instantaneas son reconecidas en todo el mundo y aunque yo no le llego a la suela del zapato, este es un intento que hice hace un tiempo en Barcelona, alrededor de la Catedral. Son fotografías hechas con cámara reflex y película en B/N PLUS X.

3 comentarios: